Vattenfall seuracup 2010

image_pdfimage_print

Kisa-Veikkojen joukkue on selviytynyt Vattenfall seuracup finaaliin, joka järjestetään KILO-sarjan osalta (alle 5000 asuk.) Vihdin Nummelassa Helsingin lähellä Lauantaina 28.08.2010. Alkuerien jälkeen KKV on kymmenentenä. 15 joukkuetta on loppuottelussa. Finaalissa kilpaillaan yksijäsenisin joukkuein ja tulokset lasketaan sijoitusten mukaan (1./15p, 2./14, 3./13 …..15./1p) eli jokainen sijoitus on merkittävä lopputuloksen kanalta!

Lähtö kisamatkalle tapahtuu perjantaina 27.08. klo 12.00 Salen parkkipaikalta. Matkustamme iltapäivän aikana Nummelan Vihtiin, jossa majoitus koululla yhteismajoituksena. Vattenfall-ottelu kilpaillaan Vihdin kentällä Lauantaina alkaen klo.10.00. Ottelun jälkeen siirrytään Helsinkiin Olympiastadionille, jossa ensin kaikkien joukkueiden Vattenfall juoksu stadionilla ja sen jälkeen Suomi-Ruotsi maaottelun seuraaminen. Heti maaottelun jälkeen lähdemme kotimatkalle ja kotona ollaan joskus sunnuntain aamuyöstä. Kestilän koululaisten osalta on sovittu rehtorin kanssa lupa vapaaseen Perjantai-iltapäivän osalta. Siis Perjantai aamupäivä koulussa ja ruokailu, sitten matkaan. Vaalan tytöt kysyvät itse luvan Perjantain vapaaseen.

Matkapakettiin kuuluvat matkat, majoitus, Perjantain iltapala, Lauantain aamupala ja lounas, liput maaotteluun, sekä Vattenfall paita. Jokainen urheilija, niin kilpaileva kuin varamieskin maksavat omavastuuosuutena 10 euroa.

KANNUSTUSJOUKOT MUKAAN
Kannustusjoukkojen (vanhemmat, siskot ja veljet, ystävät, yms.)voivat lähteä kisamatkalle mukaan. Maksu on 40 euroa sisältäen kaikki samat edut kisapaitaa lukuun ottamatta. Kannustusjoukkojen osalta vapaana olevat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta kuin linja-autoon mahtuu, yhteys välittömästi Erkkaan p 0400-100673.

Urheilijat varaavat matkalle mukaan urheiluvarusteet (seura-asut), varavaatetta riittävästi (myös sadevarustus), makuupussi tai huopa, retkipatja tai vastaava makuualusta, pieni tyyny, henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja lääkkeet, matkaevästä (ei perunalastuja ja karkkiakin mahdollisimman vähän), sekä vähän matkarahaa. Pysähdymme matkalle pari kertaa.

Jokainen voi varustautua kisatunnelmaan omalla rekvisiitalla ja näkyvyydellä (seuratunnuksia, kannustus-/iskulauseita, maskotteja, kasvomaalauksia…) Voitte valmistaa myös isompia banderolleja tai muita julisteita. Seuralippu ja vanha perinteinen seurabanderolli meillä on mukana.
Yhteisenä tavoitteena on, että seura näkyy ja kuuluu, mutta vain positiivisessa urheiluhengessä!!!

Lisätietoja tarvittaessa Erkalta.

Joukkue ja lisäohjeita kääntöpuolella. Tarvittaessa kokoonpanoa ja lajijärjestystä voidaan muuttaa

Kisa-Veikkojen:n joukkue loppukilpailussa(alustava):


T/P11 60m	Aliisa Härmä		Janne Still
1000m		Anni Huovinen		Joona Still
pituus		Maarit Pellikka		Konsta Hepo-oja
kuula		Jenna Helander		Jere Tervonen

T/P13 60m aj	Marina Ahomaa		Antti Väänänen
1000m		avoin			avoin
korkeus		Jenna Brotkin		Eetu Hämeenaho
moukari		Krista Lämpsä		Osman Akbaba

T/P15  100m	Heidi Akbaba		Simo Härmä
2000m		Ida Still		Esa Runtti
seiväs		Nina Akbaba		Aatu Hämeenaho
keihäs		Heli Seppänen		Sakari Niskala

N/M17 1500m	avoin			avoin
3-loikka	Emmi Taipaleenmäki	Teemu Härmä
kuula		Annemari Hepo-oja	Valtteri Rantonen

Sukkulaviesti 16x60m (kaksi tyttöä ja kaksi poikaa
jokaisesta sarjasta)
11v Aliisa Härmä, Jenna Helander,
    Konsta Hepo-oja, Joona Still
13v Marina Ahomaa, Jenna Brotkin,
    Antti Väänänen, Eetu Hämeenaho
15v Heidi Akbaba, Nina Akbaba,
    Simo Härmä, Sakari Niskala
17v Emmi Taipaleenmäki, Annemari Hepo-oja,
    Valtteri Rantonen, Teemu Härmä

Kaikki alkuerissä mukana olleet urheilijat pääsevät mukaan ja ovat varamiehinä kilpailussa. Ilmoitus heti Erkalle ketkä lähtevät mukaan.
Joukkueeseen nimetty: Sairauden tai muun syyn vuoksi poisjääminen ilmoitettava heti, että saadaan joukkue sitten täydennettyä.
Osa joutuu/saa kilpailla ikäänsä vanhemmassa sarjassa, jotta saadaan mahdollisimman täysi ja paras mahdollinen joukkue.
KILPAILUSSA NE JOILLA ON SEURAN KILPAILUASU, KÄYTTÄVÄT SITÄ. ELLEI OLE, SITTEN SEURAN T-PAITA. Muulloin päällä pidetään kilpailupaikalla ja stadionilla seuran verkkari, tuulipuku tai huppari (joilla on). Nyt jos koskaan on kunnia-asia edustaa ja esiintyä seura-asuissa.

Mukavaa Vattenfall ja maaottelumatkaa sekä onnea kilpailuun

Erkki

Jätä vastaus.