Syksyn perinteinen maastomaraton

image_pdfimage_print
Sunnuntaina 17.9. järjestettiin Maksinharjun maastossa jo seitsemännen kerran syksyn kuntoilutapahtuma maastomaraton. Pääosa suoritti varttimaratonin eli 10,5 km sauvakävelynä. Veli Kalaoja juoksi puolimaratonin eli 21 km ja Sara sekä Milla Tuomaala juoksivat varttimaratonin.
 
Kuntoilutapahtumaan osallistuivat Velin ja Tuomaalan tyttöjen lisäksi Pentti ja Maria-Liisa Still, Seppo Niiranen, Martti Suorsa, Alli Hämeenaho, Aino Piirainen, Eija Helander, Helena Rönkkömäki, Eero Rönkkömäki, Marjatta Nikula, Ulla Kauppinen sekä Anja Leinonen.
 
Pienenä ongelmana järjestelyjen suhteen oli hiihtomajan varastosta ilmeisesti varaston siivouksen ja järjestelyjen yhteydessä poistetut maratonradan maastomerkit ja opasteet. Tapahtuma oltiin jo perumassa ja tiedottaminen jäi sen vuoksi vähäiseksi. Päätimme sen kuitenkin järjestää ja onneksi pääosa kuntoilijoista kokeneina tuntee reitin ja opasti uudet osallistujat.

yksi kommentti - “Syksyn perinteinen maastomaraton”

  1. Hieno juttu! Onnnittelut ja tsemppiä kaikille reitin kulkeneille ja järjestäjille! Seuraavaa tapahtumaa odotellen, tv. karjalaiset (oltiin tuolloin Helsingissä )

Jätä vastaus.