Seurakirje, maaliskuu 2013

image_pdfimage_print

                                   S E U R A – A S I A A

1. Jäsenasiat

Kiitokset kaikille kestisille urheiluvuodesta 2012 ja erityisesti seuran jäsenille. Ilman aktiivista jäsenkuntaa ei seuratoimintakaan voisi olla aktiivista. Jäsenmaksun maksaneita jäseniä oli viime vuonna 242.
On aika hoitaa taas jäsenmaksut kuntoon. Maksun voi suorittaa suoraan seuran tilille 513808-4420 tai alla olevalla pankkisiirrolla, aikuiset 10-, lapset 5e ja ainaisjäsenmaksu on 100 euroa. Urheilukoululaisen osalta jäsenmaksu sisältyy urheilukoulumaksuun.
Jäsenetuna alennukset seuratuotteista ja yksi vapaakirja bingopeliin, jonka voi käyttää milloin itselle sopii. Vapaakirja on henkilökohtainen.

2. Laskiaishiihdot

123:t Laskiaishiihdot onnistuivat jälleen erittäin hyvin, kiitokset hiihtäjille, yleisölle, toimitsijoille sekä palkintolahjoittajille. Kestilä sai taas mainetta ja kiitosta hyvästä kilpailusta ja erinomaisista Maksinharjun hiihto-olosuhteista. Palkintopöytä oli tavan mukaan komea ja arvokas, jonka tarjosivat Kestilän ja naapurikylien yrittäjät.

Palkintoja lahjoittivat: Siikalatvan Osuuspankki, Kestilän vankila, Helander & k:nit, Konehuolto Karjalainen, TB-Huoltamo Keskitalo, Kauppapalvelut Rasinkangas, S-kauppa Sale, K-market Eväsreppu, Kestilän Kiinteistöhuolto, Rakennusliike Karjaluoto, Maalaiskartano Pihkala, Tmi Paavo Riikonen, Riitan Talli, Taksit Liisa Kylmänen, Pauli Keihäskoski, Esa Helander, Martti Suorsa, Eksan Taksi, Heleenan Pitopalvelu, Rauno Kiiskilä, Kestilän Apteekki, Siikalatvan Sairaankuljetus, Rakennuspalvelu Rantonen, Räjähdyssuojavalmistaja HeMaVe, Siikalatvan Metsänhoitoyhdistys, Parturikampaamo Charlotta, Parturikampaamo Soiletti, Hiushoitola Jaana Hankonen, Veikko Tuomala ky, Tietolatva, Muhoksen Fysikaalinen hoitolaitos, Timon Sähköpalvelu, Rantsilan Kauppayhtiö, Rautahalli Kilpeläinen Vaala, Ruukki Metals OYJ, Pyhännän Rakennustuote, Rehuraisio, Pulkkilan Kukka, Maustaja, Rytkyn Kone, Keskipisteen Autohuolto, LVI urakoitsija Arto Mikkonen, Erkki Helander ja Jukka Tapio.

3. Kirja Kestilän urheilusta

Kestilän urheilusta on koottu kirja, joka valmistuu kevään aikana. Kirja kertoo Kestilän ja Kisa-Veikkojen urheiluhistoriasta, urheilulajien toiminnasta ja saavutuksista. Kirjatyö on tehty amatöörityönä ja täysin talkoilla ja mahdollinen myyntituotto tulee kokonaisuudessaan seuran hyväksi.

4. Sarjahiihdot

Hiihdon Siikalatvacup on tältä talvelta hiihdetty ja palkinnot jaettu, onnittelut hiihtäjille.
Seuraavana ovat vuorossa omat sarjahiihdot. Hiihdot alkavat Maksinharjulla Keskiviikkona 20.3. klo.18.30.

5. Bingo

Bingoa pelataan säännöllisesti Kisapirtillä Perjantai-iltaisin. Perjantaina 22.3. on Iso Bingo. Isot Bingot voidaan toteuttaa paikallisten yritysten tuella, Suuret Kiitokset heille!
Pelaamalla bingoa tuet seuran toimintaa ja samalla saat mukavan ja jännittävän peli-illan itselle. Korppukahvit tarjolla aina bingon yhteydessä.

Aurinkoista kevättä kaikille!
Erkki Helander
puh. joht.

Lataa tästä tulostettava pankkisiirtolomake jäsenyysvuodelle 2013:
PDF-muodossa
Word doc-muodossa

yksi kommentti - “Seurakirje, maaliskuu 2013”

  1. Hienoa Kisa-Veikot! Hienoa! Teette upeaa työtä ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä ja tarjoatte runsaasti mahdollisuuksia iloiseen yhdessä liikkumiseen!!! Ja vielä kirjakin tulee… Nostan pipon korkealle, että jotkut ovat antaneet aikansa ja laittaneet taitonsa likoon sen kokoamisessa ja julkaisemiseksi! Kerrassaan hieno juttu!

Jätä vastaus.