Pyöräilytapahtumia Siikalatvan alueella

image_pdfimage_print

Siikalatvan seudun asukkaita hemmotellaan kesän alkajaisiksi useammallakin pyöräilytapahtumalla. 5.6. starttasi perinteinen Siikalatvan Pyöräsuunnistus joka jatkuukin koko kesän. Pitkin Kestilää, Piippolaa, Rantsilaa ja Pulkkilaa on ”piilotettuna” rastilippuja leimasimineen ja kirjastoista saa haettua leimalappuja. Ja kun kymmenen leimaa on lapussa, samaisesta kirjastosta saa haettua uuden lapun. Leimoja saa kerätä elokuun loppuun asti ja kaikkien palautettujen lappujen kesken arvotaan mukavia palkintoja. Lisätietoa tapahtumasta saat kirjastoista ja kuntatiedotteesta: kuntatiedote 5/2012.

Tulevana sunnuntaina (10.6.) on Pyhännällä perinteinen pyöräilytapahtuma. Huoltopisteet ovat avoinna Tavastkengällä ja kunnantalolla klo 10-13. Lisäksi kaikki huoltopisteellä nimensä listaan kuitanneet osallistuvat mm. polkupyörän arvontaan. Sunnuntaiksi onkin luvassa loistavaa pyöräilysäätä, joten käykääpä hörppäämässä mehut kylällä tai Tavastkengällä. Lisätietoja.

Pyöräilykausi jatkuu 14.6. Kohtauspaikkana Uljua – pyöräilytapahtumalla. Lähtöpaikat Piippolassa, Rantsilassa, Pulkkilassa ja Kestilässä. Uljuan taukopaikalla pyöräilijöille tarjolla kahvi- ja mehutarjoilu 18.30 – 19.30. (Lisätietoja).

Jätä vastaus.