Kestilässä pelattiin ”retropesistä”

image_pdfimage_print
Ottelun joukkueet ja tuomarit. Klikkaa kuva isommaksi.

Kestilän pesäpallokentällä pelattiin 30.6. pesäpallo-ottelu, jossa kohtasivat Kestilän Kisa-veikkojen ”Retrot” ja Kempeleen Kirin ”Harmaakarhut”. Ottelun puuhamiehinä toimivat entinen kestinen Veli-Pekka Still ja k-kauppias Jani Kontiola. Useita muitakin talkoolaisia oli mukana eri hommissa. Kestilän joukkueessa pelasi entisiä Kisa-Veikkojen palaajia ja muutama nuorempi vahvistus. Kempeleen joukkueessa pelasi Kirin ikämiehiä, jotka olivat myös saaneet muutaman vahvistuksen muista seuroista.

Ottelu pelattiin mahtavassa hellesäässä vanhaan malliin vuoroparipelinä. Kolmen vuoroparin jälkeen oli tauko ja sen jälkeen pelattiin toiset kolme vuoroparia. Hieno sää lienee ollut osasyynä sille, että pallo kulki lyönneissä paikoitellen jopa yllättävänkin lujaa. Peli oli tasainen 6-6 tilanteeseen asti, mutta sen jälkeen Kestilä repäisi pienen etumatkan, eikä sitä enää menettänyt: lopputulos KKV 12 – KeKi 7. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin KKV:n Akseli Keskitalo, joka mm. löi ottelun ainoan kunnarin.

Jossain vaiheessa joku oli laskenut, että paikalla oli yleisöäkin yli 150 henkilöä. Se on hieno määrä näin pienessä kylässä. Pelin jälkeen yleisöltä tuli kiitosta, että tällainen tapahtuma saatiin järjestettyä pitkästä aikaa.

Joukkueet
KKV:
Riku Tuomela
Akseli Keskitalo
Hannu Roivainen
Tapio Still
Marko Rasinkangas
Jukka Holappa
Heikki Kilpelänaho
Jaakko Piippo
Arttu Keskitalo
Veli-Pekka Still
Antti Kylmäaho
Ville Still
Pertti Puurunen
Ahti Kylmänen

KeKi:
Mikko Vuorela
Jari Leinonen
Vesa Jaakonaho
Mika Takalahti
Ville Niemelä
Olli Seppä
Erkki Holma
Martti Holma
Heikki Holma
Juha-Matti Koskela
Jyrki Oosi

Palkitut
KKV 1. Marko Rasinkangas
KKV 2. Heikki Kilpelänaho
KeKi 1. Vesa Jaakonaho
KeKi 2. Ville Niemelä
Kentän paras: Akseli Keskitalo KKV

Tuomarit
Pelituomari Mika Leiviskä
Syöttötuomari Jani Kontiola
Kakkostuomari Maarit Keskitalo
Takarajatuomari Satu Karjalainen

Jätä vastaus.