Aurausviittojen pystytystalkoot 2013

image_pdfimage_print

Hyvät Kisa-Veikot

Olemme urheiluseurana saaneet jälleen aurausviittojen pystytysurakan Rakennusliike Karjaluodolta. Noin 350 tiekilometrille pitäisi saada taas viitat pystyyn. Aurausviittaurakalla on merkittävä osuus seuran varainhankinnassa ja sitä kautta urheilutoiminnan järjestämisessä sekä mahdollistamisessa.

Olisiko mahdollista, että osallistuisitte omalla työosuudella urakan toteutukseen!

Tarkoitus on järjestää viitanpystytystalkoot lauantaina 28.9. Kokoontuminen Karjaluodon pajalle (entinen Karppisen Heikin paja) Retuperällä klo 9.00. Sateen sattuessa varapäivä on sunnuntaina.

Jos ajankohta ei sovi, voi viittoja pystyttää myös arkipäivänä tai iltana. Tarve olisi muutama auto ja peräkärry, riskit viitanpystyttäjät ja kuski sekä rautakanki ja huomioliivi. Seuralla on kyllä keltaisia liivejä, jos itsellä ei satu olemaan. Kisa-Veikoilla on myös vilkkumajakat kolmeen autoon. Jos jollakin on oma majakka, kannattaa se ottaa mukaan. Myös evästä ja juomaa mukaan!

Kolmen henkilön porukka autoa kohden on tehokkain työryhmä, yksi ajaa ja kaksi iskee viittoja. Kahdestaankin tulee toimeen ja saa paljon aikaan. Myös naisväki voi osallistua talkoisiin, ehkä helpommalla pääsee kuskina!

Viittojen pystytyksessä on omat vaatimuksensa ja ohjeet. Ohjeistus lähtöpaikalla.

Ota tarvittaessa yhteyttä allekirjoittaneeseen (p. 0400-10673)

Yhteistyöterveisin

Erkki

Jätä vastaus.