Kestilän Kisa-Veikot Vattenfall Seuracup 2010 finaalissa

VATTENFALL SEURACUP 2010 Kisa-Veikkojen joukkue sijoittui 12:ksi Vattenfall seuracup finaalissa Vihdissä 28.08. Seura kilpailee pienten kuntien eli Kilo-sarjassa. Alkuerien jälkeen seura oli sijalla kymmenen, mutta pari pykälää jouduttiin antaman finaalissa periksi. Muutama sairaustapaus ja kestävyysjuoksijoitten vähyys olivat merkittävimmät tekijät pieneen alamäkeen. Sen kummemmin jossittelematta täydellä joukkueella olisi tilanne ollut päinvastainen, todennäköinen sijoitus olisi ollut 8-10. […]

Vattenfall seuracupfinaali 2010

Kisa-Veikkojen joukkue sijoittui 12:ksi Vattenfall seuracupfinaalissa Vihdissä 28.8. Seura kilpailee pienten kuntien eli KILO-sarjassa. Alkuerien jälkeen seura oli sijalla kymmenen, mutta pari pykälää jouduttiin antaman finaalissa periksi. Muutama sairaustapaus ja kestävyysjuoksijoitten vähyys olivat merkittävimmät tekijät pieneen alamäkeen. Sen kummemmin jossittelematta täydellä joukkueella olisi tilanne ollut päinvastainen, todennäköinen sijoitus olisi ollut 8-10. Mitalisijoituksia tuli ihan mukavasti. […]